Gården

Eriksdal är en liten gård i Järnboås som gått i generationer från mor till dotter sedan 1800 talet.

eriksdalhost

Eriksdal Trädgård & Design är ett företag som startades i januari 2009, och drivs av Lena Boskär Löf med make Joakim Löf på Eriksdal i Järnboås norr om Nora.
Lena är utbildad trädgårdsdesigner vid SLU Alnarp, trädgårdsingenjörsutbildningen, och är den som står för planering/ formgivning och ritningar men även plantering/ trädbeskärning/ rådgivning och annat arbete i trädgården. Joakim kör maskiner, redskap och arbetar mest med praktiskt arbete som grävning/ plantering/ snickerier och byggnation. Det vi tycker är roligast med vår verksamhet är att vi har helt olika färdigheter och på det sättet kompletterar varandra under ett jobb, samtidigt som vi har roligt. Vi hoppas att det också lyser igenom i vårt arbete med Dig som kund!

Huvuddelen av vår trädgårdsverksamhet bedriver vi inom Örebro län men vi har även gjort uppdrag i angränsande län. Vi har ett utbud av tjänster som vi anpassar efter era önskemål. Det vi utformar gör vi utifrån kundens önskemål, våra gemensamma idéer och platsens krav. Ni kan som kund välja om ni bara vill ha rådgivning, utformning av en rabatt, vill förnya befintlig del av trädgården eller nyanlägga.
Trädgårdstjänster !

2014-2015 utvecklade vi gårdsverksamheten, förberedde och införskaffade Gotlandsfår, fyra betäckta tackor intog vår gård i december. Djurhållningen är nu en del av vår lantbruksverksamhet och på lite sikt kommer vi kunna leverera produkter från vår besättning som ingår i Elitlamm och Fårkontrollen.

defyra
Gotlandsfåren !

Ocicat är en speciell katt med amerikanskt ursprung och Lena har bedrivit avel och uppfödning sedan 2002.
S* Hot Country’s Ocicat !